Overbruggingsgarantie  


U wilt een nieuw appartement kopen  maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht. Dan loopt u het risico voor 2 woningen hypotheeklasten te hebben zodra de nieuwbouw gereed is. Voor uw oude en nieuwe woning. Veel kopers durven daarom de stap naar een aankoop niet te zetten. De Overbruggingsgarantie welke door de Hilva Groep wordt aangeboden lost dit probleem op.


Koopt u met Overbruggingsgarantie dan ontvangt u maandelijks na de oplevering van de nieuwbouw gedurende een periode van maximaal 2 jaar via de projectnotaris een vast bedrag per maand om uw dubbele lasten te betalen.


Door deze Overbruggingsgarantie hebben de kopers, inclusief de bouwtijd van het nieuwbouwproject, in totaal 3 jaar de tijd om de huidige woning te verkopen na start bouw zonder het risico van dubbele woonlasten na de oplevering van het nieuwe appartement.


Deze Overbruggingsgarantie wordt vastgelegd in de koopovereenkomst. Bij de oplevering van het appartement gaat het garantiebedrag in depot bij de notaris. Centraal Bureau Overbruggingsgarantie zorgt ervoor dat u maandelijks het geld op uw rekening krijgt. Hoe dit financieel uitpakt in uw situatie berekent u hier met de digitale calculator.


Voor meer informatie over de overbruggingsgarantie kijk op www.overbruggingsgarantie.nl

Overbruggingsgarantie


Nieuwbouwproject Verbeetenstraat te Breda, appartementencomplex "Oostervanck"
home