NieuwsNieuwbouwproject Hendrik Veenemanstraat te Son, appartementencomplex "Veeneman"

Nieuws

- 10 april 2019 -

Start verkoop bouwkavels in plan Oase Boskoop!.


Aan de Kalverdans te Boskoop hebben wij een 10-tal bouwkavels ontwikkeld. De bouwkavels variëren in grootte tussen circa 321 m2 tot circa 525 m2. De verkoop van de bouwkavels is inmiddels gestart. Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite www.oase-boskoop.nl of via de projectmakelaar De Huizenbeurs

Boskoop

-25 oktober 2017-

Kavels in project Molvense Erven te Nuenen verkocht.


Aan de Molvense Erven in Nuenen heeft Hilva Nuenen CV onder de projectnaam De Wiender een viertal bouwkavels ontwikkeld. Meer projectinformatie vindt u op de projectwebsite www.dewiender.nl. Metselaars Makelaardij treedt op als verkopend makelaar van het project. Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat er voor alle bouwkavels in het project inmiddels kandidaten gevonden zijn! De eerste bouwwerkzaamheden zullen waarschijnlijk 1e kwartaal 2018 van start gaan.

-06 oktober 2017-

Project WZC + 24 (zorg)appartementen Lucia Haga Breda opgeleverd.


Op 06 oktober jl. is het project Woonzorgcentrum (WZC) + 24 (zorg)appartementen op het Lucia Haga terrein te Breda opgeleverd. Het WZC-gedeelte bestaat uit onder andere 32 PG-eenheden (psychogeriatrie), 4 gezamenlijke woonkamers, een plaza (restaurant), dagbehandelingsruimten, kantoren en ruimten voor ondersteunende functies (paramedisch/kantoren). Zorgverlener Thebe zal het WZC vanaf 14 november 2017 daadwerkelijk in gebruik gaan nemen. U bent van harte welkom om in de plaza een gezellig kopje koffie te komen drinken.

Meer informatie over de verhuurappartementen is te vinden op www.hureninhagalucia.nl. Meer informatie over de te huur zijnde ruimten (paramedisch/kantoren) in het WZC kunt u contact opnemen met MVGM Bedrijfshuisvesting te Breda (Tel. 088 – 432 40 00).

-27 september 2017-

Bestemmingsplan (BP) project Kalverdans te Boskoop onherroepelijk.


Aan de Kalverdans te Boskoop ontwikkelen wij een nieuwbouwproject van 10 bouwkavels. Om het project mogelijk te maken heeft er een bestemmingsplanwijziging moeten plaatsvinden. Inmiddels is het bestemmingsplan definitief en onherroepelijk zodat de 10 grondgebonden woningen gebouwd kunnen gaan worden. Momenteel werken wij de definitieve uitwerking van het nieuwbouwplan. Het plan zal bestaan uit een bouwkavels geschikt voor de bouw van eengezinswoningen en seniorenwoningen.

-20 juli 2017-

FASE 3 Project Noordpark.com te Alblasserdam opgeleverd.


Na een zeer voortvarende bouwperiode heeft bouwbedrijf Bijkerk uit Hoogblokland in opdracht van Nieuwlandparc De Noord CV de derde fase van project Noordpark.com opgeleverd. Fase 3 van het project bestaat uit de nieuwbouw van een viertal kantoor-bedrijfsunits op het Nieuwlandparc te Alblasserdam. Met het gereedkomen van fase 3 is de gehele ontwikkeling Noordpark.com te Alblasserdam afgerond. Alle kantoor- en bedrijfsunits in plan Noordpark.com zijn verkocht door Van Vliet Bedrijfsmakelaars en Waltmann Bedrijfshuisvesting

-11 juli 2017-

Project 46 (zorg)appartementen Lucia Haga Breda opgeleverd.


De eerste oplevering van de nieuwbouwontwikkelingen van onze zorgvastgoedtak www.hmvinvest.nl op het Haga Lucia terrein te Breda is een feit! Onlangs heeft de bouwkundig hoofdaannemer Gebr. Van Gisbergen haar bouwwerkzaamheden afgerond. Afnemer en belegger Amvest heeft de verhuur van de appartementen opgestart. Meer informatie over de verhuurappartementen is te vinden op www.hureninhagalucia.nl. Wij wensen alle (toekomstige) bewoners veel woongeluk!

-15 februari 2017-

Alle kavels project Haagweg Breda verkocht.


Alle (zelfbouw)kavels in het project aan de Haagweg te Breda zijn verkocht. De kopers van de kavels zullen in samenwerking met een eigen architect en aannemer een eigen woning ontwikkelen en bouwen. Wij wensen alle kopers veel plezier en succes met het ontwerp- en bouwproces! De verkoop van de kavels in het project is begeleidt door Lambregts Makelaardij.

-1 november 2016-

Start verkoop project De Wiender te Nuenen!


Aan de zuidzijde van Nuenen ontwikkelt Hilva Nuenen CV een viertal kavels onder de projectnaam “De Wiender”. Project “De Wiender” is gelegen in een bestaande woonwijk waar na een bestemminsplanwijziging een 4 tal kavels worden verkocht. De bestemmingsplanwijziging is inmiddels afgerond en er is gestart met de verkoop. De Wiender is een unieke mogelijkheid voor particulieren om nieuw te bouwen in een bestaande woonwijk. Meer informatie over dit project is te vinden op www.dewiender.nl of bij de verkopend makelaar Metselaars Makelaardij (040-2833057)

-1 juni 2016-

Nog slechts 1 appartement beschikbaar!


Nieuwbouwproject Villa Molenberg  in het centrum van Wijchen bestaat uit een commerciële plint met daarboven 8 luxe vrije sector verkoopappartementen. Inmiddels is er nog maar 1 luxe appartement inclusief 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder beschikbaar. Meer informatie over het kleinschalig luxe project vindt u op www.villamolenberg.nl of bij de verkopend makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Wijchen (024 – 6454511).

- 1 mei 2016 -

Start bouw fase 2 plan Noordpark.com te Alblasserdam!


Wij zijn gestart met de bouw van fase 2 van project Noorpark.com te Alblasserdam. Fase 2 betreft de bouw van een 8-tal geschakelde bedrijfs-kantoorunits. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij naast een aantal nieuwe geïnteresseerden een aantal ‘oude bekenden’ mogen verwelkomen in fase 2 van plan Noordpark.com. Net als fase 1 van plan Noordpark.com (6 bedrijfs-kantoorunits) geschiedt de bouw door Bouwbedrijf Bijkerk uit Leerdam. Oplevering fase 2 staat gepland in het laatste kwartaal van 2016. Plan Noordpark.com is in verkoop bij de project makelaars Van Vliet Bedrijfsmakelaardij (www.vanvliet.net /  0184 -424242) en Waltmann Bedrijfshuisvesting (www.waltmann.com / 078 – 6141030). Fase 3 van plan Noordpark.com is reeds in verkoop!

- 1 april 2016 -

Bouw zorgcampus Lucia Haga Breda gestart!


Op 1 april 2016 is bouwkundig hoofdaannemer Gebr. Van Gisbergen gestart met de realisatie van fase 1 + 2 van Zorgcampus Lucia Haga in Breda. De bouw van fase 1 betreft een nieuw woonzorgcentrum (WZC) met onder andere 32 PG-woningen, een luxe plaza , kantoren en andere zorgondersteunende ruimten. Daarnaast worden er in fase 1 ook 24 zorgappartementen gerealiseerd. Fase 2 betreft de bouw van 46 zorgappartementen. De belegger/verhuurder van zowel fase 1 als 2 is Amvest. Hoofdhuurder van het nieuwe woonzorgcentrum is Thebe (zorgorganisatie). Zorgcampus Lucia Haga in Breda is een project van onze zorgvastgoedafdeling HMV Invest BV (www.hmvinvest.nl).

- 1 maart 2016 -

Projecten Zorgcampus IJpelaar Breda opgeleverd!


De projecten op Zorgcampus IJpelaar te Breda zijn door de bouwkundig hoofdaannemer Dura Vermeer Bouw Rosmalen inmiddels opgeleverd. De totale nieuwbouwontwikkeling op de Zorgcampus IJpelaar in Breda betreft een tweetal woongebouwen: project “Leijveste verhuur”(69 verhuurappartementen) en project “Leijveste verkoop” (35 verkoopappartementen). Alle koop- en huurappartementen zijn reeds verkocht/verhuurd. Belegger/verhuurder van de verhuurappartementen is Amvest. Wij wensen alle bewoners veel woongeluk!

- 7 november 2015 -

Nieuw in verhuur: Korvelsweg 58-02 Tilburg!


Nieuw in de verhuur komt de winkel/horecaruimte aan de Korvelseweg 58-02 in Tilburg. De ruimte maakt onderdeel uit van het nieuwbouwcomplex Petit Paris Tilburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hilva | bureau voor ruimtelijke ontwikkeling (bart@hilva.nl / 013 -50 50 284)

- 01 november 2015 -

Sloop project Mookse Schat gestart!


Eind oktober/begin november is gestart met het slopen van de opstallen, de oude boerderij blijft voorlopig gehandhaafd, aan de Kanaalweg in Mook. Kavel 02 en 03 welke zijn gelegen aan het Mookerkanaal zijn inmiddels verkocht! Na sloop en asbestsanering zal er worden gestart met de aanleg van de infrastructuur van het project. De woning op kavel 06 is reeds in aanbouw. Kavel 01 aan het Mookerkanaal en kavel 04 en 05 aan de Kanaalweg zijn nog te koop. Meer informatie vindt u op www.mookseschat.nl of bij de verkopend makelaar Smedema (www.smedema.nl of op telefoonnummer: 0485 51 24 95).

- 02 oktober 2015 -

Kopersbijeenkomst bouwplaats project Leijveste!


Op vrijdagmiddag 2 oktober jl. heeft de derde kopersbijeenkomst plaatsgevonden op de bouwplaats van project Leijveste te Breda. Alle toekomstige bewoners van het complex met 35 koop appartementen zijn door bouwkundig hoofdaannemer Dura Vermeer Bouw Rosmalen uitgenodigd om het complex in aanbouw op te nemen. Mede door de grote opkomst van kopers  (alle appartementen zijn verkocht!) en de gezellige borrel in de plaza van de IJpelaar is de bijeenkomst bijzonder geslaagd! De oplevering van de appartementen in complex Leijveste is gepland in de periode week 8-10 in 2016.

- 11 februari 2015 -

Petit Paris verwelkomt Games Workshop


Binnenkort opent in project Petit Paris aan de Korvelseweg te Tilburg de succesformule van Games Workshop haar deuren! Games Workshop is marktleider op het gebied van modellen en materialen van miniatuurspellen en inmiddels in diverse landen actief. Via Facebook is de voortgang van de werkzaamheden te volgen. Petit Paris en de Korvelseweg heet haar nieuwe huurders van harte welkom!

- 26 november 2014 -

Presentatie TRK Nuenen


Op 25 november 2014 jl. heeft de presentatie van de plannen aan de Molvense Erven in Nuenen plaatsgevonden aan de leden van het Team Ruimtelijke Kwaliteit (TRK). De plannen zijn gepresenteerd door Urban Jazz. Middels deze link kunt u de presentatie downloaden. Diverse omwonenden en belanghebbenden van het plangebied zijn tijdens de zitting in de gelegenheid gesteld om hun visie aan de het TRK kenbaar te maken.

- 07 juni 2014 -

Start Verkoop project Leijveste daverend succes!


Op 07 juni van 10:00 tot 14:00 uur heeft de 'start verkoop' plaatsgevonden van het 35 appartementen tellende nieuwbouwproject Leijveste. Op deze zonovergoten dag hebben minstens 300 belangstellenden zich gemeld bij de feesttent op het IJpelaar terrein alwaar wethouder Van Lunteren om 11:00 de officiële start van project Leijveste voor zijn rekening heeft genomen. Gezien de grote belangstelling voor het project worden de kandidaat kopers vanaf vandaag in de mogelijkheid gesteld om zich voor de appartementen in het project in te schrijven. De inschrijvingsperiode loopt nog tot zaterdag 14 juni aanstaande waarna er gestart zal worden met de toewijzingsprocedure van de appartementen.

- 22 mei 2014 -

Start Verkoop project Leijveste!


Op zaterdag 07 juni a.s. tussen 10:00 en 14:00 uur vindt de officiële ‘Start Verkoop’ plaats van het nieuwbouwappartementencomplex Leijveste. Het project bestaat uit 35 ‘state of the art’ appartementen in een groene parkachtige setting. Locatie: Overakerstraat 111 te Breda. U bent van harte welkom op deze inloopochtend om u volledig op de hoogte te laten stellen van alle mogelijkheden binnen het project Leijveste. Tevens kunt u zich volledig laten informeren over de speciale “Kopen zonder Risico”  actie. Tot ziens op zaterdag 07 juni a.s.!

- 15 februari 2014 -

OPEN HUIS project Villa Molenberg


Op zaterdag 15 februari jl. is het project Villa Molenberg in het centrum van Wijchen tijdens een ‘Open Huis’ open gesteld voor publiek. Het nieuwbouwproject met 6 appartementen en 3 commerciële ruimten mocht rekenen op een overweldigende belangstelling! Circa 60 personen hebben tijdens het open huis kennis gemaakt met de appartementen in het complex. De oplevering van het complex staat gepland 2e kwartaal van dit jaar! In het complex zijn nog 4 van de 6 appartementen te koop. Meer informatie over het project kunt u vinden op de projectwebsite www.villamolenberg.nl of via de verkopend makelaar Hans Janssen [Carla Veenhuis].

 - 29 november 2013 -

Hoogste punt viering ‘De Posterij Best’


Vrijdag 13 december a.s. viert nieuwbouwproject ‘De Posterij Best’ het hoogste punt! Samen met alle toekomstige bewoners van het complex, het bouwteam, de makelaars en de wethouder zal traditioneel de vlag gehesen worden. Hierna is het tijd voor een welverdiend hapje en drankje op de bouwlocatie. De oplevering van de appartementen staat gepland 2e kwartaal van 2014.

- 18 september 2013 -

Ontwerp Villa Bredaseweg te Tilburg.


Voor de locatie Bredaseweg 458 in Tilburg heeft Hilva in opdracht van Hilva Mondriaan Bredaseweg CV een woning ontworpen. Het ontwerp combineert op bijzondere wijze wonen en werken. Bredaseweg 458 is gelegen in het westelijke deel van Tilburg en behoort tot de wijk Zorgvlied. De wijk Zorgvlied bevindt zich net buiten het ringbanenstelsel ten westen van de Ringbaan West, ten zuiden van de woonwijk Reit en ten noordoosten van de woonwijk Blaak. Klik hier voor meer informatie over het ontwerp van deze moderne villa!

- 13 september 2013 -

Bouw “De Posterij” gestart


De benodigde bestemmingsplanprocedure  voor project “De Posterij” in Best afgerond. De procedure voor de omgevingsvergunning voor het project is eveneens afgerond. Het voormalige postkantoor op de hoek van de Raadhuisstraat en de Burg. Notermansstraat is inmiddels gesloopt. Kortom, de bouw is gestart! Het nieuwbouwproject bestaat uit 24 appartementen voor starters. Inmiddels zijn er 13 appartementen verkocht. De bouwtijd van project “De Posterij” bedraagt ongeveer 1 jaar. Kijk snel op de website www.posterijbest.nl voor de laatste updates van het project of volg de voortgang van de bouwwerkzaamheden op www.facebook.com/posterij

- 01 juli 2013 -

Start verkoop Mookse Schat


Inmiddels  is de verkoop gestart van het plan Mookse Schat in Mook. Het plan betreft de realisatie van een 6-tal bouwkavels aan de Kanaalweg te Mook.  De projectnaam ‘Mookse Schat’ is een verwijzing naar  de legende van de schatbegraving  op de Mokerheide tijdens de Tachtigjarige Oorlog.  De nieuwe woningen op locatie worden mogelijk gemaakt door een beperkte aanpassing van de het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is gelijktijdig met het wijzigen van het bestemmingsplan Mook en Molenhoek aangepast. De ruimtelijke procedure is inmiddels afgerond. De verkoop van de bouwkavels geschiedt door Smedema  Makelaars & Taxateurs uit Gennep. Meer projectinformatie is te vinden op www. mookseschat.nl.

- 17 april 2013 -

Bouw Villa Molenberg gestart


Na een lange voorbereidingstijd van het project aan de Teersmortelweg in Wijchen gaat dan eindelijk de schop de grond in voor project Villa Molenberg. Het nieuwbouwproject bestaat uit zes luxe koopappartementen en drie commerciële ruimten (huur) op de begane grond.  Hilva heeft in een eerder stadium getracht een project van achttien appartementen op de locatie te realiseren. Dit project kon echter geen draagvlak vinden bij de buurtbewoners en deze plannen gingen dus van tafel. Het huidige project waarvan de bouw onlangs gestart is, is in goed overleg met de buurtbewoners tot stand gekomen en kan dus wel op draagvlak rekenen in de buurt.  Er zijn inmiddels voldoende appartementen verkocht om met de bouw van het kleinschalige en luxe complex aan te vangen. De bouwtijd van project Villa Molenberg bedraagt ongeveer 1 jaar.

-12 april 2013-

Start verkoop Villa Molenberg


Op 12 april start de verkoop van project Villa Molenberg te Wijchen! Van 15.00 uur tot 17.00 uur vindt in Villa Sterrebosch de verkoopmanifestatie plaats.  De verkopende makelaars Hans Janssen en De Makelaar zullen aanwezig zijn om u van alle informatie van het exclusieve project te voorzien. Daarnaast zal Hilva als ontwikkelaar van het project en de bouwkundig hoofdaannemer Jan Oosterhout BV uit Wijchen aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Tevens zullen diverse monstermaterialen van het complex te bekijken zijn. De bouw is inmiddels gestart! De oplevering van het project wordt verwacht 2e/3e kwartaal 2014. Wij hopen u op deze middag te mogen begroeten!

-08 april 2013-

NVM Open huizendag is succes!


Zaterdag 06 april j.l. heeft voor de tiende keer de landelijke NVM Open huizendag plaatsgevonden. Uit een bliksemenquête is gebleken dat er ca. 105.000 bezoekers de deelnemende huizen hebben bezocht. De projecten Het Koetshuys Breda en Klavertje Vier Teteringen hebben eveneens mogen rekenen op veel belangstelling! De NVM Open Huizendag blijkt een uitstekend middel om de projecten in een ongedwongen sfeer te presenteren.

- 02 april 2013 -

NVM Open Huizendag


Zaterdag 06 april is het weer zover: De NVM Open Huizendag! De projecten Het Koetshuys Breda en Klavertje Vier in Teteringen worden opengesteld!. Het project Het Koetshuys is inmiddels opgeleverd. In het kleinschalige en luxueuze complex zijn nog twee appartementen beschikbaar voor koop/huur. Het project Klavertje Vier betreft de realisatie van een 4-tal riante bouwkavels aan de groene rand van Teteringen. In het plan zijn reeds twee woningen gerealiseerd waarvan er één tijdens de open dag is open gesteld (Groenstraat 29). Wilt u gaan kijken hoe fraai het project Het Koetshuys is opgeleverd of wilt u ervaren hoe het is om vrijstaand te wonen in Teteringen? Kom dan naar de NVM Open Huizendag zaterdag 06 april van 11.00-15.00 uur!

- 13 februari 2013 -

1e fase omgevingsvergunning Best


Inmiddels is door de gemeente Best de 1e fase omgevingsvergunning afgegeven voor het nieuwbouwplan De Posterij. Dit betekent dat de voor het plan benodigde bestemmingsplanwijziging een feit geworden is. De huidige opstallen aan de Raadhuisstraat zullen nog tot ongeveer juli in gebruik zijn door PostNL. De aanwezige bebouwing zal dan worden gesloopt zodat er 24 appartementen voor starters gebouwd kunnen worden. Met de verkoop van project De Posterij is inmiddels gestart. Er zijn op dit moment 9 van de 24 appartementen verkocht. De verkoop wordt begeleid door ERA Makelaardij Ed Willems en Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs uit Best.

- 08 januari 2013 -

2013


Hilva wenst al haar partners en klanten een voorspoedig 2013! Ondanks de uitdagende economische omstandigheden en de tegenvallende resultaten in de vastgoedsector is Hilva nu, meer dan ooit, op zoek naar nieuwe kansen. De huidige marktomstandigheden dwingen ons om onze uitgangspunten en doelstellingen opnieuw scherp te formuleren. En dat is goed. Introspectie zorgt voor zelfkennis en een frisse blik op onze aanpak. Gevolg hiervan is dat wij momenteel bezig zijn met een aanpassing van onze huisstijl. Onze nieuwe huisstijl zal  een vertaling zijn van het bureau, het team, onze werkzaamheden en onze ambities. Hierdoor gaan wij in vertrouwen op naar 2014!

- 29 november 2012 -

Overleg gemeente Nuenen


Nuenen - In het digitale nieuwsbericht van 19 oktober jl. hebben wij melding gemaakt van een 2e informatieavond voor belanghebbenden/ omwonenden van het nieuwbouwproject aan de Molvense Erven 63 te Nuenen welke was voorzien in november 2012. I.v.m. het lopende overleg met de gemeente Nuenen is deze 2e informatieavond voorlopig uitgesteld. Om de planvorming zorgvuldig tot stand te laten komen is meer tijd benodigd voor de voorbereiding. Alle belanghebbenden/ omwonenden zullen tijdig worden uitgenodigd voor de 2e informatieavond.

- 14 november 2012 -

Introductie plan ‘De Posterij’ groot succes!


Best - Dinsdag 06 november jl. is gestart met de verkoop van project ‘De Posterij’ in Best. Het project bestaat uit 24 appartementen voor starters en is gelegen in het centrum van Best. Na een drukbezochte verkoopavond in Prinsenhof Best waarbij kandidaat kopers door ERA Makelaardij Ed Willems en Van den Berk & Kerkhof makelaars, Rabobank en Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen uitgebreid geïnformeerd zijn over de mogelijkheden binnen ‘De Posterij’, is de inschrijfprocedure voor de appartementen van start gegaan. Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat er zich na één week inmiddels 10 geïnteresseerden in de appartementen hebben ingeschreven. Meer informatie over ‘De Posterij’ vind je op de projectwebsite www.posterijbest.nl. Schrijf je nog snel in voor een appartement van je keuze!

nuenen Haga Lucia WZC Boskoop alblasserdam1 Haga Lucia 46 appartementen Haagweg nuenen wijchen alblasserdam1 Haga Lucia WZC Leijveste korvelseweg mook Leijveste korvelseweg nuenen Leijveste Leijveste wijchen best best mook wijchen wijchen best nuenen best

- 13 januari 2019 -

Project Mahoniehout Zaandam verkocht aan Stebru/Impact Vastgoed.


Vrodest/hilva hebben project Mahoniehout Zaandam na een lang ontwikkeltraject verkocht aan de samenwerkende partners Stebru en Impact Vastgoed. Gezamenlijk ontwikkelen ze aan het Mahoniehout ruim 400 nieuwbouwappartementen. Door gebruik te maken van elkaars sterke kanten willen ze samen bijdragen aan de centrale doelstelling van Zaanstad; Zaanstad een nieuw kloppend hart geven. Het plan herstelt het historisch stratenpatroon, reconstrueert een gracht en brengt een aangename sfeer terug in het stadshart van Zaandam.

Zaandam

- 17 juli 2019 -

Alle kavels verkocht in plan Mookse Schat!.


Na een lange verkoopperiode is ook de laatste bouwkavel verkocht aan de Kanaalweg te Mook. Wij wensen de kopers veel succes en plezier bij de bouw van hun nieuwe droomwoning. De verkoop van dit project was in handen van Smedema Makelaardij te Gennep.

mook

- 01 april 2020 -

Hilva verhuist naar nieuw kantoor!


Op 1 april 2020 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Ons nieuwe adres is Tuldensedijk 10, 5085 NB te Esbeek.

home