Kopen zonder risico  


Uw droomwoning gevonden?

U heeft de nieuwbouwwoning van uw dromen gevonden en wilt niets liever dan deze kopen. Een prachtige nieuwe woning die voldoet aan alle persoonlijke wensen en eisen van deze tijd. Nu nog uw huidige woning verkopen. U vraagt zich wellicht af hoe dat zal gaan in deze markt


Hoewel de woningmarkt de afgelopen jaren onder druk stond, worden er nog steeds 120.000 woningen per jaar verkocht. Wat blijkt is dat een woning met juiste uitstraling en prijs vaak toch binnen 6 maanden verkocht wordt. En juist hiermee gaan wij u helpen! Zodat ook u de stap naar uw nieuwe huis kunt maken.

Speciaal voor het project Leijveste hebben we een bijzondere garantieregeling in het leven geroepen om een spoedige voorverkoop te realiseren.


Met de juiste kennis, service, en inzet zullen wij samen met de verkopende makelaars onze marketingmiddelen doelgericht inzetten om uw woning te verkopen!


Wij gaan u helpen!

Wij gaan samen met u, uw huidige woning verkopen. In samenwerking met de verkopende makelaars bepalen we gezamenlijk een optimale verkoopstrategie. Er kan gebruik gemaakt worden van een woningstylist en een professionele fotograaf. Als u een woning koopt in project Leijveste en akkoord gaat met de verkoopstrategie zullen wij de opstartkosten en, indien u gebruikt maakt van de diensten van de verkopende makelaars, 50% van de verkoopcourtage voor onze rekening nemen.

Door samen met u de verkoop op te starten, ontstaat er een gemeenschappelijk belang. De verkoop van uw woning betekent de aankoop van een woning in project Leijveste. Mocht u na 6 maanden uw huidige woning nog niet verkocht hebben dan kunt u vrijblijvend afzien van de nieuwe woning.

Kopen zonder risico

Nieuwbouwproject Verbeetenstraat te Breda, appartementencomplex "Oostervanck"
home